Välkommen till Rapunex Kennel – uppfödare av Miniatyrbullterrier.

Mitt namn är Nicolette O’Toole och jag har drivit Rapunex kennel sedan 2012. Från början ägnade jag mig åt uppfödning av mopsar, vilket förvisso också är en väldigt fin ras, men under en semesterresa förälskade jag mig i vad jag först trodde var en valp, som sedan visade sig vara en Miniatyrbullterrier. Efter detta möte har mitt hjärta klappat extra för dessa "minibullar" (som de också kallas).

Kenneln är belägen i Skene, Marks kommun, cirka 20 minuter från Borås. Där bor jag i ett hus med mina fyra Miniatyrbullterriers samt mina två barn på 1 och 3 år. Vår kennels målsättning är att föda upp friska och sunda hundar under våra tre ledord: HÄLSA, MENTALITET och STORLEK.

Från och med första juli i år (2018) har jag fått förmånen att arbeta tillsammans med Yasmine Egli vilket innebär att hon också finnas med på ett hörn i kenneln. Vi kompletterar varandra och det känns jätteroligt med detta samarbete. Yasmine har en gedigen erfarenhet av att ställa hundar och har tidigare ställt Boxer och nu senast Miniatyrbullterrier.Nicolette & Alfons - Yasmine & Rumba